SENSE-TEAMET

Suzy Wengel
Suzy Wengel
Ophavskvinde til Sense
Jesper Wengel
Jesper Wengel
Professor
Lotte Michaelsen
Lotte Michaelsen
Psykolog
Jørgen Michaelsen
Jørgen Michaelsen
Vanecoach
Katrine Bøg Larsen
Katrine Bøg Larsen
Cand. mag.
Lotte Noe
Lotte Noe
Klinisk diætist
Ida Holm
Ida Holm
Kostvejleder
Nete Dencher
Nete Dencher
Klinisk diætist
Line Mikkelsen
Line Mikkelsen
Studentermedhjælper
Mad-glæde
Livs-glæde
Krops-glæde

6 ÅRS ERFARING MED SENSE

Vi ved, at det kan være svært at jonglere både hverdagsliv og gode intentioner om forandringer. Hvem kender ikke til medlemskortet til fitnesscentret, der en måned efter købet samler støv i skuffen?

Vi har tænkt på de forhindringer, du kan møde på din vej. Derfor gør vi det så fleksibelt som muligt at være medlem af Senseklubben. Vi er her for dig på dine præmisser, når du har tid.

Derfor er det centrale i Senseklubben:

  • Faste, ugentlige indlæg med masser af inspiration og konkrete øvelser
  • Et unikt fællesskab på Facebook
  • Madplaner, der kan hjælpe dig godt på vej med Sense
  • Mentale redskaber, så du kan arbejde med dit spisemønster, dine grænser og dine vaner
  • Træning på et niveau, hvor alle kan være med
  • Bibliotek med ekstra viden, så du hele tiden kan fylde mere på, hvis du har lyst

Udtalelser

For første gang i mit liv mærker jeg en komplet ro i mit indre og en tilfredshed med mit ydre. Jeg har endelig fået knækket koden til, hvordan jeg skal leve mit liv uden skyld, skam og evig bekymring for at falde tilbage til gamle vaner. Under dette forløb har jeg fået lige netop de mentale redskaber, som jeg har manglet, så jeg nu kan leve i fred med mig selv. Tak til Sense-teamet.

Britt Brink-Pedersen
Senseklubben har givet mig et overblik over, hvordan jeg kan komme i gang med at bruge Sense-tankegangen i min dagligdag. Jeg har især haft gavn af det fokus, der har været på det psykologiske med for eksempel smugspisning og vaner.
Helena B

Det har været en rigtig fin oplevelse at være med. Jeg har fået gode idéer til den daglige kost, jeg er blevet klogere på egne uvaner og ikke mindst – jeg har fået lyst til at fortsætte med Sense. Det er en let og enkel måde at opretholde et fornuftigt spisemønster.

Ellen Munk Marcussen

Seriøst og vidensbaseret forum, der fungerer som en ideel støtte i hverdagen. Brugervenlig og let tilgængelig kontaktflade, der er fyldt med alt, hvad der skal til for at komme i mål med en succesfuld livsstilsændring.

Helle Birgitte Pedersen
Det har været meget givende at være med i Senseklubben, og jeg har været glad både for de tilsendte madplaner, videoerne med madlavning, ernæringstips og mentale redskaber og sparringen med fagpersonalet. Jeg kan klart anbefale det til folk, der gerne vil vide mere om Sense og den mentale rejse.
Tina
Senseklubben har givet mig motivation til at forsætte min vej mod vægttab. Det har hidtil været nemt for mig at give op, fordi jeg har mistet troen på, at jeg kan tabe mig. Med de mentale redskaber og oplæg i Senseklubben er jeg begyndt at forstå og acceptere, at der vil være knuder på min vej, som skal løses op og kigges på. Suzy og co. har vist mig, at det handler om balance, og ikke om alt eller intet. Derudover er det dejligt befriende at se holdet bag Sense som almindelige mennesker med de samme udfordringer som mig. Tak til Suzy og holdet for jeres arbejde.
Angela Christensen

Jeg kan varmt anbefale at melde sig ind i Senseklubben. Det er et seriøst forum med stor opbakning fra Sense-teamet. Man bliver mødt af et fagligt stærkt team, og i Facebookgruppen får man personlige svar på sine opslag, der tager højde for de behov, man nu har. For mig har det været langt bedre end et konsulentforløb med fremmøde.

Lena Jeppesen
Sense er en super god måde at håndtere et vægttab, fordi man tilgodeser kroppens behov uden at sulte. Man får en sund krop og lærer sig selv at kende.
Micala
Sense er en ægte livsstilsændring med plads til livsnydelse og rummelighed.
Ditte Djurhuus

LIDT OM OS, som du måske ikke ved 

Hør det fra vores egen mund!